Een afspraak maken

0
0
0
s2sdefault
  • In de eigen praktijk te Wilsele (Leuven)

De dierenarts werkt enkel op afspraak. Op www.mijndieren.eu/dierenartsdieter kan u online een afspraak maken. U volgt hiervoor de instructies op de website. Of telefonisch: 0479 78 46 93.

Indien er niet opgenomen wordt (bvb. doordat de dierenarts steriel staat tijdens een operatie), kunt u een afspraak maken online, later nog eens terugbellen, of bij dringende gevallen een boodschap achterlaten. In het laatste geval wordt u zo spoedig mogelijk terug gebeld. 

Gelieve minstens 24 uur op voorhand te verwittigen wanneer u uw afspraak niet kan nakomen. Indien u niet komt opdagen, zal een administratieve kost aangerekend worden van 15 euro. Voor een huisbezoek komt daar de kilometervergoeding bovenop. Bij een niet nagekomen afspraak voor een operatie zal 65 euro aangerekend worden. 

  • Daarnaast ook te Overijse

In de praktijk Iscavets: Terhulpensesteenweg 246, 3090 Overijse. Enkel op woensdagnamiddag. Afspraken kunnen telefonisch gemaakt worden op het nummer 02 688 29 61.

  • Voor dringende gevallen 's nachts of in het weekend

kunt u contact opnemen met de dichtstbijzijnde dierenkliniek in uw buurt. Voor specifieke gevallen i.v.m. bijzondere dieren raden wij u aan de Universitaire Dierenkliniek van Merelbeke te contacteren: 09 264 77 00.

  • Voor huisbezoeken of operaties

dient u sowieso telefonisch contact op te nemen met dierenarts Dieter: 0479 78 46 93.