Dierenarts Dieter bestaat 15 jaar!

Terms & Conditions Facebookwedstrijd ‘Dierenarts Dieter bestaat 15 jaar! december 2019’

1. Hoe deelnemen

1.1 Om aan de wedstrijd te kunnen deelnemen, moeten de deelnemers een foto van hun huisdier(en) én eventueel zichzelf posten onder de foto met de te winnen prijs. Het huisdier moet conform zijn met het doel waarvoor de prijs op de foto bestemd is. 

1.2 Meerdere foto’s posten onder een prijzenfoto is toegelaten, maar de naam van de deelnemer telt slechts 1x mee tijdens de loterij voor die specifieke prijs.

1.3 Deelnemers mogen foto’s* posten onder meerdere prijzenfoto’s en kunnen op die manier dus kans maken op het winnen van meerdere prijzen. (*zolang het huisdier op die foto’s conform zijn met het doel waarvoor de prijs op de foto bestemd is)

2. Wanneer en wie

2.1 De wedstrijd loopt van maandag 9 december 2019 t.e.m. maandag 23 december 2019. De winnaars worden bekend gemaakt op donderdag 26 december 2019.

2.2 De deelnemer hoeft niet reeds klant te zijn bij Dierenarts Dieter om te mogen deelnemen.

3. De prijs

3.1 De prijs is hetgeen te zien is op de foto waaronder je een foto van jezelf met je huisdier(en) kunt posten. 

3.2 De prijs is vastgelegd en kan niet worden verkocht of geruild voor geld of een andere dienst.

3.3 De winnaars komen zelf hun prijs ophalen in de praktijk van Dierenarts Dieter – Hagelandstraat 40, 3012 Wilsele – op een op voorhand afgesproken tijdstip en dit vòòr vrijdag 31 januari 2020. Indien expliciet gevraagd kan de prijs ook opgestuurd worden per post. De verzendkosten die hier bij komen, zijn voor de winnaar en dienen op voorhand betaald te worden aan Dierenarts Dieter.

3.4 De winnaars worden geloot door middel van www.fanpagekarma.com .

4. Wedstrijdreglement

4.1 We behouden het recht om deze Terms & Conditions aan te passen tijdens de wedstrijdperiode. Als we dat doen, verplichten we ons ertoe om de meest recente versie ter beschikking te stellen op onze website. 

4.2 Deze promotie is op geen enkele manier verbonden met Facebook/Twitter en is op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook/Twitter. De informatie die je verstrekt door mee te doen aan de actie verstrek je dan ook niet aan Facebook/Twitter, maar aan Dierenarts Dieter.

Dierenarts Dieter

Wilsele, donderdag 5 december 2019

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Kom langs in onze dierenartspraktijk in Wilsele

De dierenarts werkt enkel op afspraak. U kan telefonisch contact opnemen of online een afspraak maken.